fbpx
office@travel-advisor.bg +359 899 953 414


Почивки и пътувания с Travel Advisor

Кои сме ние и защо нашата цел е вашата почивка да бъде незабравимо преживяване?

Травъл адвайзер ЕООД е нов проект на хора с дългогодишен опит в туризма. Нашата цел да предложим най-доброто за Вас, съобразявайки се с Вашите желания и взимайки най-доброто от нашия опит. Можете да разчитате на коректно обслужване във всеки етап на вашата почивка или бизнес пътуване, като предлагаме комплексна услуга във всички области, за да се чувствате подготвени и успешни. Освен в чужбина предлагаме и хотелско настаняване в България както за вашия семеен СПА уикенд , така и за фирмено събитие. Не се колебайте да се свържете с нас!

 

 И Да! Trvael Advisor Bulgaria e различен!

Може би сте го чували много пъти, но това е факт.

Не твърдим, че сме по-добри от останалите по отношение на предлаганите усуги, да селектирали сме най-доброто. Твърдим обаче, че предлаганата от нас услуга е на съвсем друго ниво.

За нас Всеки клиент е лично предизвикателство.Ние ще вземе присърце всяко Ваше желание, Ваш проблем, всяка задача. Не просто ще се съобразим с тях, но и не ще се поколебаем да поемем отговорност и да Ви дадем съвет…та нали това е смисълът вложен в нашето име.

world-710938_960_720

 

 

 

„This company is made with rest and relaxation in mind.

 With the sheer range of destinations and superb leisure facilities

 and an unparalleled selection of holiday packages,

 we customize requirements to give our

 customers not holidays BUT memories!“

 

Travel Advisor LTD. is a licensed tour operator in Bulgaria with registration license № 017 496, with the main activity of airline and travel services.

Лиценз за Туроператор

Застрахователен серификат – BG

Застрахователен серификат – EN