V-ти Конгрес по Майчино-Фетална Медицина

Катарино СПА Хотел

20-23 МАЙ 2021

Уважаеми Дами и Господа,

След година на изолация и уединение Асоциацията по Майчино-Фетална Медицина, има удоволствието да Ви покани на V Международен Конгрес по Майчино-Фетална Медицина. За дългоочавната ни среща сме избрали прекрасния Катарино СПА хотел от 20 до 23 май 2021 година.

Надяваме се тази научна среща да предостави възможност да обменим опит и практики както между колеги от различни клиники, така и с колеги от различни специалности. Това е удобен повод за създаване на нови контакти и затвърждаване на вече създадени такива. На предстоящия конгрес ще бъдат засегнати теми от всички области на медицината, ангажирани с майчиното и детско здраве, а именно Акушерство и Гинекология, Фетална медицина, Неонатология, Хирургия, Генетика, Кардиология, Детска кардиохирургия и Ендокринология.

С удоволствие каним всички специалисти в изброените области на медицината, както и наши приятели от чужбина да заявят своето участие по конкретни теми.

Ще положим необходимите усилия да организираме както високо академично ниво на темите и дискусиите в аудиторията, така и да осигурим достатъчно време да се насладим на прекрасната природа и храната, с които мястото е известно. Конгресът е одобрен и подкрепен от Fetal Medicine Foundation, London

Очакваме Ви и вярваме, че Вашето активно участие ще допринесе за реализацията на един успешен и ползотворен конгрес!

С уважение,
Екипът на Асоциация по Майчино-Фетална Медицина

Програма и Хотелско настаняване

ПРОГРАМА
НАСТАНЯВАНЕ