Петзвездният хотелски комплекс Mediterranean Village Hotel & Spa има красиво местоположение на плажа в Пиерия. Хотелът разполага със СПА център, голяма зона с басейн и фитнес център.

Хотелски комплекс Mediterranean Village Hotel & Spa предлага 176 стаи, включително суитове със собствени плувни басейни. Всички видове помещения за настаняване имат балкони с изглед към морето, разполагат и с LCD телевизори.

В ресторанта на хотела гостите могат да опитат разнообразни средиземноморски ястия, приготвени с пресни продукти и подправени с местни билки. Напитки и кафе се предлагат в лоби бара.

СПА център Venus може да се ползва от гостите на възраст над 16 години и разполага със закрит отопляем басейн с хидромасажни струи, сауна и турска баня без входна такса. На плажа и в зоната на открития басейн са предоставени безплатни шезлонги и чадъри.

През по-топлите месеци на плажа функционира център за водни спортове с джетове, канута и други съоръжения.

Районът предлага развлечения както през деня, така и през нощта. Гостите могат да се отдадат на релакс на плажа или на спокойна разходка до туристическите магазини през деня. По-късно разнообразието от барове и ресторанти гарантира задоволяването на всички вкусове.