Бали е една от най -популярните туристически дестинации в света. И с основание, тъй като този остров, известен като „Островът на боговете“ е мястото, където небето среща земята, където фразата „почивка в рая“ наистина оживява.

Независимо дали търсите бягство на плажа в Кангу, отстъпление на върха на скалите в Джимбаран или живописно скривалище в хълмовете на Убуд, специалистите от Травъл Адвайзер ще ви предложат перфектната селекция от изживявания.

Островът е дом на религиозни обекти като храм Улувату, един от шестте известни балийски храма, ревниво пазени и почитани от местните жители, но отворени за чуждестранни туристи. И тук има какво да се види, защото храмовият комплекс е разположен на ръба на стръмна скала над 80 метра над морското равнище.

На юг крайбрежният град Кута има оживени барове, а Семиняк, Санур и Нуса Дуа са популярни курортни градове. Островът е известен и със своите йога и медитации.

Бали, Индонезия винаги е бил любимо място сред пътуващите, които искат да изследват превъзходните тропически пейзажи на джунглата, изключителните храмове и девствения бял пясък.

Остров Бали, перфектната ваканционна дестинация за всички възрасти, предлага по нещо за всеки. Този тропически рай има уникална комбинация от съвременни туристически съоръжения, съчетани с богато минало и културно наследство.