За много пътешественици просто четенето на думата Кариби създава визия за перфектната почивка. Ослепителни кобалтови води, меки плажове, пресни морски дарове и плодови напитки. Какво има да не харесаш? Има много възможности за почивка в Карибите, но малко са местата предлагащи разнообразието и характера на Доминиканската република.

Доминиканскана е едно от най-популярните места за посещение на Карибите. Това е страна с изумителна природна красота, цветна история и изобилие от курорти от световна класа, на които да се насладите.

Луксозни курорти на плажа: Зашеметяваща Amanera Марката Aman се слави по целия свят с изключителното си качество – и тяхната собственост в Доминикана не прави изключение.

Amanera е спиращ дъха курорт, намиращ се на буйните северни брегове на острова, на 90 минути път с кола от летище Пуерто Плата. Ако великолепното романтично убежище е вашата цел, тогава не търсете повече! Това е наистина изключително място, където можете да се свържете с истинския дух на Карибите. Собствени тераси и басейни осигуряват цялото спокойствие, от което се нуждаете, за да се отпуснете с любимия човек. Когато наистина трябва да се отпуснете, посещението в СПА център Amanera е едно неповторимо преживяване; леченията черпят вдъхновение от коренното население Таино, насърчавайки още по -дълбока връзка с острова и вашето собствено аз.

Луксозни курорти на плажа: Светът на Casa de Campo Понякога може да е трудно да изберете най -подходящото място за морска почивка.

Може би пътувате с група приятели, като всички харесват различни неща – или с децата, които се нуждаят от по-различни забавления от вас. Може би просто имате разнообразни интереси и не искате да пропуснете нищо! Ако нещо от написаното по-горе ви допада, тогава Casa de Campo е курортът за вас. Още от откриването си като първия истински курорт на Доминиканската република, Casa de Campo радва гостите си с огромния си набор от възможности за почивка и забавления.

Луксозни курорти на плажа: Елегантен Eden Roc Когато повечето хора мислят за Доминиканската република, първото нещо което им идва на ум е Пунта Кана, и с право.

Този източен край на острова е световно известен със своите луксозни курорти разположени по протежение на 32 километра бели пясъчни плажове. Има между какво да избирате, като един от тях се открояват по-ясно. Първият от тях е Eden Roc Cap Cana. Разположен близо до южния край на Coconut Coast, Eden Roc Cap Cana е единственият комплекс в Доминикана на луксозната верига Relais & Chateaux – така че изключителното кулинарно изживяване е гарантирано!

Луксозни курорти на плажа: Вкус на Tortuga Само на 20 минути северно по крайбрежието се намира масивният Puntacana Resort & Club, комплекс от затворен тип с три отделни курорта, множество голф игрища, седем изключителни ресторанта и всичко останало, което някога ще ви е необходимо за почивка на плажа.

Част от този комплекс е и хотел Tortuga Bay, най -добрият вариант за настаняване. Само с 13те си вили, това е място, което ви дава изключително спокойствие и ви кара да забравите, че наоколо има други гости. Световноизвестният дизайнер Оскар де ла Рента е участвал в изграждането на този уникален комплекс, така че автентичният му стил не може да бъде поставен под въпрос. Храненето в ексклузивния ресторант Bamboo е задължително, като органичните зеленчуци се отглеждат в собствените им градини. Разбира се, гостите имат достъп до всички ресторанти в комплекса. Ако търсите спокойно място, което предлага и несравнимо удобство, Tortuga Bay е мястот за вас.